Koninklijke Yoga

Raja Yoga betekent Koninklijke Yoga en is gebaseerd op de yoga sutra’s van Patanjali. Raja Yoga gaat uit van de 8 stappen van yoga. Deze bestaan uit yama’s, niyama’s, asana’s, pratjahara, pranayama, dharana, dhyana en samadhi.

Raja Yoga laat zich niet in een paar zinnen uitleggen. Het legt zich het beste uit door het te doen, door het zelf te ervaren en te voelen. Er mee te spelen.

Tijdens de training leer je over de 8 stappen, doen we asana’s (fysieke houdingen), energie oefeningen en leer je de weg naar diepe meditatie. Kortom, je leert hoe je de 8 stappen in je leven kunt integreren. Yoga is meer dan fysieke houdingen, het is een ‘way of life’.

Raja yoga is een liefdevolle manier om een diepere verbinding met jezelf en met anderen aan te gaan. Het is een milde spiegel en ondersteunt je in je (spirituele) ontwikkeling en bevordert het contact met je intuïtie, ziel, innerlijke stem of hoger zelf.

Raja Yoga is voor iedereen die nieuwsgierig is, voor mensen die ervaring hebben met yoga en een verdiepingsslag willen maken, voor mensen die geen ervaring hebben met yoga, voor mensen die zich op persoonlijk en spiritueel vlak willen ontwikkelen, voor creatieve mensen die vastlopen, voor mensen die verstilling in zichzelf zoeken, lichaamswerkers en mediums, voor mensen die te maken hebben (gehad) met stress, burn-out, bore-out of depressie, mensen die het gevoel hebben dat er iets ontbreekt, mensen die geïnteresseerd zijn in boeddhisme, mensen die….., tja zo kan ik nog wel even doorgaan. Mensen zoals jij en ik.

Wil je weten of het iets voor jou is? Neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking.