Nieuwsgierig wie ik ben?

Een geboren en getogen Amsterdamse. Mijn naam is Nanja de Nier.

In mijn vrije tijd zit ik veel op de racefiets en wandel ik ook graag. Buiten zijn en de natuur geeft mij ontspanning en rust. Ruimte voor nieuwe ideeën en creativiteit. Lezen doe ik ter ontspanning en voor mijn ontwikkeling, daarnaast teken in graag. Uiteraard is yoga ook een belangrijk onderdeel in mijn leven.

Omdat ik graag bijdraag aan jouw welzijn, bewustzijn, groei en een ontspannen en harmonieus leven, begeleid ik je met veel plezier als zaken & ziel coach, regressietherapeut (i.o.), wandelcoach, wandelsportinstructeur, reiki master en yoga docent. Ook geef ik diverse massages, gericht op ontspanning en verwerking. Samen kijken we wat het beste past bij jou en jouw behoefte.

In februari 2014 heb ik mijn coachopleiding met succes afgerond. Eind 2015 heb ik mijn reiki master behaald. In de zomer van 2016 heb ik de yoga docentenopleiding afgerond. Momenteel volg ik de Raja Yoga Meestersopleiding, doe ik diverse cursussen op het gebied van massages en heb ik het eerste jaar van de opleiding tot regressietherapeut succesvol afgerond. Naast House of Innerchi ben ik ook als zelfstandige werkzaam bij LEV marketing & events, als marketing manager en event manager.

Raja yoga – Raja Yoga Instituut
Reiki – Reiki Apeldoorn
Professioneel coach – Academie voor psychodynamica
Diverse massage cursussen – Zonnevlechtopleidingen en KIOM
Regressietherapeut – Tasso Instituut
All-round wandelsportinstructeur – KNBLO