Outdoor Body & Mind – Ontspanning in beweging.

Lekker naar buiten! Wanneer is de laatste keer geweest dat je buiten gespeeld hebt? De natuur is ons speelterrein, uiteraard met respect en eerbied. We maken gebruik van omgevallen bomen, van stoepjes, trapjes, heuveltjes en wat we verder nog tegenkomen. Lichte fysieke oefeningen, gecombineerd met wandelen en mindfulness. Dat is Outdoor Body & Mind. Ontspanning door inspanning, je hoofd leeg maken en tot rust komen. Ook ideaal als je je creativiteit wilt laten stromen.

Buiten zijn is goed voor lichaam en geest. Het heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand, je slaapt er beter door, je krijgt vitamine D binnen en zit lekkerder in je vel. Bewegen is ook goed voor lichaam en geest. Met Outdoor Body & Mind bouw je conditie op en het heeft een ontspannend effect. Buiten bewegen is dus een ideale combi! 

De lichte fysieke oefeningen en oefenvormen uit de wandelsport worden gecombineerd met mindfulness oefeningen en vanuit het gedachtegoed van yoga. Outdoor Body & Mind is voor iedereen die op een bewuste en ontspannende manier wilt bewegen en/of op zoek is naar een manier om een rustpunt in de dagelijkse drukte te creëren.