InnerWork

InnerWork met Regressietherapie

 

Regressietherapie is een therapie die teruggaat in de tijd en er vanuit gaat dat alle ervaringen en antwoorden in je lijf zijn ‘opgeslagen’. Klachten van nu, psychisch, mentaal, psychosomatisch of fysiek van aard, kunnen hun oorsprong hebben in het verleden. In je eigen verleden of ervaringen die bijvoorbeeld in de familielijn liggen.

Er kunnen vroegere vervelende of storende ervaringen aan ten grondslag liggen, die nog verwerkt mogen worden. Ervaringen die je je nu niet meer herinnert en die jou wel nu belemmeren. Bijvoorbeeld negatieve overtuigingen, een laag zelfbeeld, onzekerheid, angst en fobieën. Met regressietherapie kun je deze ervaring bewust of onderbewust op een milde manier ‘herbeleven’ en loslaten.

Een regressiesessie kan heel bevrijdend zijn en heeft zowel een helend als transformerend effect op je zijn.

Vanaf september 2018 start ik met de opleiding tot regressietherapeut. Mocht je op dit moment al interesse hebben, neem dan gerust contact met me op. We kijken dan naar de mogelijkheid dat je als ‘oefenclient’ bij mij komt of ik verwijs je door naar andere therapeuten in mijn netwerk.

copyright - houseofinnerchi.nl - Privacyverklaring