Grietje S.

IJverig en betrokken, dat zijn de woorden waarmee ik Nanja in het kort kan omschrijven.
Ik heb Nanja leren kennen als gedreven, enthousiast en leergierig. Ze zet zich 100% in en is zeer gemotiveerd. Daarom “ijverig”. Ook is Nanja geïnteresseerd in een ander en vriendelijk, wat zich uit in behulpzaam zijn waar zij dit nodig acht. Daarom “betrokken”.

Als coach luistert Nanja goed en aandachtig. Ze stelt vragen die aanzetten tot zelfreflectie en werkt als een spiegel waar je dat kan gebruiken. Door haar open en spontane houding brengt ze je in beweging, zowel letterlijk, met buiten sporten, als figuurlijk, met een motiverende slogan of powerfrase.

I. Kremers

Ik heb de sessies met Nanja als zeer prettig ervaren. Nanja stelt je op je gemak, wat ervoor zorgt dat je open en eerlijk over bepaalde onderwerpen kunt praten. Door haar manier van vraagstelling zorgt ze ervoor dat je op een andere manier tegen dingen aan gaat kijken. De huiswerkopdrachten die ik van Nanja heb ontvangen hielpen me om verder te ontdekken wat nu mijn sterke kanten zijn en welke richting ik graag op zou willen. Het prettige aan de sessies vind ik dat je verder kunt gaan op een onderwerp wat je de vorige sessie hebt besproken, maar dat je het ook kunt toepassen op een situatie die dan actueel is.

Kijk ook eens bij mijn Facebook referenties.