Actief

Vind ontspanning en verbinding door beweging.

Actief zijn in de natuur brengt ontspanning en verbinding. Je lijf komt tot rust, ondanks de inspanning die het levert, je hoofd raakt leeg.

Buitenlucht, planten, bomen, de natuur als geheel. Alles draagt er aan bij dat jij je beter gaat voelen.

Nanja begeleidt diverse activiteiten in de natuur die er voor zorgen dat je ontspanning en verbinding vindt.

Outdoor body & mind

Lekker naar buiten! Wanneer is de laatste keer geweest dat je buiten gespeeld hebt? De natuur is ons speelterrein, uiteraard met respect en eerbied. We maken gebruik van omgevallen bomen, van stoepjes, trapjes, heuveltjes en wat we verder nog tegenkomen. Lichte fysieke oefeningen, gecombineerd met wandelen en mindfulness. Ontspanning door inspanning, je hoofd leeg maken en tot rust komen. Ook ideaal als je je creativiteit wil laten stromen. Lees meer over Outdoor Body & Mind.

SmartNature

De natuur in met je smartphone! Leer de natuur op een andere manier waarderen en kennen. Details, geheel, insecten en de schoonheid van planten, struiken en bomen. Door met je smartphone de natuur in te gaan om foto’s te maken, ga je vanzelf de natuur op een andere manier bekijken. Tijdens deze workshop gaan we actief wandelen, gaan we luisteren, kijken en voelen. Uiteraard gebruiken we de smartphone alleen om foto’s te maken. Na de wandeling maken we een selectie en kijken wat de foto je te vertellen heeft. Kijk op Facebook voor een kleine impressie.

copyright - houseofinnerchi.nl - Privacyverklaring